ONLAJN POZORIŠTARIJE: Bogat program u Smederevskoj Palanci

J. I.

11. 10. 2021. u 14:02

USTANOVA Kulturni centar Smederevska Palanka i Gradsko pozorište Palanka organizuju 15. po redu festival „Vragolaste pozorištarije“ od 14. oktobra do 1. novembra, ali u drugačijem formatu.

ОНЛАЈН ПОЗОРИШТАРИЈЕ: Богат програм у Смедеревској Паланци

Foto: J.I.

Festival će biti realizovan onlajn uz saradnju sa učiteljima i profesorima srpskog jezika i književnosti, a predstave će ocenjivati učenici osnovnih škola.

Program će imati šest predstava, a svaka će biti postavljena na festivalskom kanalu Jutjub platforme, i imaće zakazane termine za gledanje. Emitovanje predstava i njihovo postavljanje na kanal počeće 14. oktobra.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - PUŠTEN FILM IZ 1961. GODINE: Otvaranje Skupa Pokreta nesvrstanih u Beogradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!