HUMANITARNA PREDSTAVA: Glumci i građani pomažu Milici

D.N.

29. 09. 2021. u 17:49

U ČETVRTAK, 30. septembra, od 19.30, u Centru za kulturu u Požarevcu na programu je humanitarna predstava „Nušine jednočinke“, koja se igra kako bi se pomoglo lečenje gimnazijalke Milice Radenković (15).

ХУМАНИТАРНА ПРЕДСТАВА: Глумци и грађани помажу Милици

Foto: Centar za kulturu Požarevac

Predstavu je adaptirao i režirao Slobodan Boba Stepić, a uloge tumače članovi Dramskog studija Centra za kulturu. Ulaz za ovu pozorišnu premijeru neće se naplaćivati, već će gledaoci davati dobrovoljne priloge. Na taj način pomoći će svojoj mladoj sugrađanki, kojoj je za lečenje spine bifide, dijagnostikovane još na rođenju, neophodno 7,7 miliona dinara.

Novčanu pomoć građani mogu uputiti i slanjem SMS poruke, a brojevi računa nalaze se na sajtu fondacije „Budi human“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo