DA LAKŠE DOĐU DO SVOJIH PARA: U Gerontološkom centru u Šapcu izašli u susret najstarijim korisnicima (FOTO)

V. MITRIĆ

28. 09. 2021. u 18:36

MOBILNA ekspozitura Banke Poštanske štedionice postavljena je u krugu Gerontološkog centra Šabac, kako bi korisnicima doma za stare bilo omogućeno da brzo, sigurno i jednostavno podignu sredstva sa svojih tekućih računa.

ДА ЛАКШЕ ДОЂУ ДО СВОЈИХ ПАРА: У Геронтолошком центру у Шапцу изашли у сусрет најстаријим корисницима (ФОТО)

Foto: V. Mitrić

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić posetio je Gerontološki centar Šabac i istakao da na ovaj način Banka Poštanska štedionica, u saradnji sa institucijama Grada Šapca, želi da pruži svoj doprinos u očuvanju zdravlja najstarijih sugrađana tokom borbe sa pandemijom izazvanom virusom korona.

- Korisnici Gerontološkog centra imaju problem sa izlaženjem van kruga doma za stare zbog pandemije korone. U mobilnoj ekspozituri mogu se obaviti sve vrste bankarskih usluga kao i u bilo kojoj drugoj ekspozituri poput uplata, isplata i otvaranja tekućih računa uz poštovanje epidemioloških mera. Dogovoreno je da mobilna ekspozitura bar jednom mesečno bude postavljena u krugu Gerontološkog centra - rekao je gradonačelnik Pajić.

Direktorka Gerontološkog centra Šabac, Marija Marković kaže da će mobilna ekspozitura dosta značiti korisnicima doma za stare.

- Trenutno imamo oko 200 korisnika od kojih je oko 85 posto teško pokretnih ili potpuno nepokretnih. Korisnici će sada bez odlaska iz kruga ustanove moći da sa svojih tekućih računa podignu novac - istakla je Marija Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?