I INTERNO ODELJENJE U KOVID REŽIMU: Negotinska bolnica proširuje kapacitete za pacijente obolele od korona virusa

S.M.J.

28. 09. 2021. u 18:36

ZBOG povećanog broja obolelih kojima je potrebna hospitalizacija u kovid sistemu, pored Grudnog i Odeljenja neurologije, je i Interno odeljenje negotinske bolnice u kojoj su trenutno hospitalizovana 32 pacijenta od kojih je 28 na kiseoniku.

И ИНТЕРНО ОДЕЉЕЊЕ У КОВИД РЕЖИМУ: Неготинска болница проширује капацитете за пацијенте оболеле од корона вируса

FOTO: S.M.Jovanović

U poslednja 24 časa bitku sa kovidom izgubio je jedan pacijent, hospitalizovana su četiri pacijenta, a jedan je pušten na kućno lečenje.

Dva Negotinca su zbog teže kliničke slike upućeni na dalje lečenje u kruševačku Kovid bolnicu i u sokobanjsku Specijalnu bolnicu “Ozren”.

Tokom prethodnog dana broj kovid pozitivnih povećan je za 24 novoobolela, od kojih su 11 muškarci od 21 do 81 godine, a 13 su osobe ženskog pola od osam do 73 godine.

Najveći broj pregleda u jednom danu u Kovid amblanti Zdravstvenog centra Negotin u septembru obavljeno je u ponedeljak – 74.

Od toga broja njih 48 se prvi put javilo na pregled sa povišenom temperaturom i infekcijom respiratornih organa, dok ih je 26 došlo na kontrolu.

BONUS VIDEO:

Zoran Nikolić, očevidac saobraćajne nesreće na putu Niš-Doljevac

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!