VEČE INDIJSKE KULTURE I DUHOVNOSTI: Jedinstvena manifestacija u Kulturnom centru u Zrenjaninu

B.G.

22. 09. 2021. u 16:03

INDIJA, kao jedinstvena zemlja, predstaviće se na svojevrstan način u Zrenjaninu, u subotu, 25. septembra u 18 časova u Kulturnom centru, a tokom večeri, kroz priču, pesmu, tradicionalni ples i jogu, vežbe disanja i meditaciju predstaviće se duh Indije, u organizaciji udruženja Mohanđi iz Srbije.

ВЕЧЕ ИНДИЈСКЕ КУЛТУРЕ И ДУХОВНОСТИ: Јединствена манифестација у Културном центру у Зрењанину

Foto: KC Zrenjanin

- Osim jedinstvene kulture, Indija je oduvek bila majka duhovnosti, a biti duhovan znači biti prirodan i povezivati se sa sobom, dostići stanje mira i blaženstva bez obzira na to šta se dešava u spoljnom svetu -  poručuju članovio Mohanđi Udruženja u Srbiji.

Mohanđi, svetski poznati humanitarac, svoj život  je posvetio služenju svetu, pa će svi prisutni u Zrenjaninu imati priliku da se bolje upoznaju sa platformama i tehnikama koje je nesebično podario Mohanđi, a predstaviće se i Humanitarna ACT Fondacija koja, pored toga što pomaže ljudima i životinjama kroz obezbeđivanje hrane, skloništa, odeće, nege, a  veoma je aktivna na području Zrenjanina gde je pokrenula  projekat sadnje voća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo