ZAKAZANA SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE PARAĆIN: Menjaju se ovogodišnji planovi i programi rada opštinskih ustanova

Зорана Рашић
Zorana Rašić

14. 09. 2021. u 20:22

NAKON što je na prethodnoj sednici lokalnog paralamenta grada na Crnici skupštinska većina izglasala prvi rebalans budžeta opštine za ovu godinu, na sednici zakazanoj za četvrtak, 16. septembar, u skladu sa tim, na dnevnom redu su prvi rebalansi planova opštinskih javnih ustanova.

ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ПАРАЋИН: Мењају се овогодишњи планови и програми рада општинских установа

Foto: Z.R.

Pred odbornicima će se tako naći izmene i dopune planova i programa rada - sa finansijskim planovima -  Doma omladine, sportskih centara „Borac“ i „7. jul“, Zavičajnog muzeja, Pozorišta, Biblioteke „Dr Vićentije Rakić“, Kulturnog centra, Predškolske ustanove „Bambi“, Tursitičke organizacije i Centra za socijalni rad.

Prve tri tačke dnevnog reda nisu vezane za rebalanse. Razmatraće se izmene i dopune Odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u opštinskoj upravi, javnim preduzećima i ustanovama, te izmene i dopune Odluke o uređenju industrijske zone „Zmič“ i Industrijskog parka u njemu. Glasaće se i o  predlogu pravilnika o (su)finansiranju programa, odnosno projekata, koji podstiču rad dobrovoljnih vatrogasnih društava u opštini.

Sednica je zakazana za 15 sati u sali Pozorišta.

BONUS VIDEO - Nestašica meda u Srbiji povećava cenu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)