UKUPAN PROMET 400.000 EVRA: Održana peta po redu Auto-moto berza

S.BAJIĆ

07. 09. 2021. u 00:15

NA petoj po redu „Auto-moto berzi“, koja je u organizaciji Saveza vozača Vojvodine održana od 3. do 5. septembra na Novosadskom sajmu, po povoljnim cenama prodato je više od 60 motornih vozila, a ukupan promet beleži se cifrom od oko 400.000 evra.

УКУПАН ПРОМЕТ 400.000 ЕВРА: Одржана пета по реду Ауто-мото берза

Foto: SSV

Ovogodišnju manifestaciju, na kojoj su u više različitih segmenata, pored trgovine polovnim automobilima, prikazana i test vozila, kamioni, plovila, bicikli, posetilo je oko 9.000 ljubitelja četvorotočkaša koji su se pridržavali propisanih epidemioloških mera.

- Prodato je više od 30 automobila, od kojih je najbolje išla KIA, jer je prodato šest takvih vozila, kao i četiri oldtajmera. Takođe, na našoj auto-moto berzi nove vlasnike dobilo je 30 motocikala i kvadova. Na otvorenom izložbenom prostoru Novosadskog sajma održani su atraktivni programi, prvi „Trek šou“, na kojem su učestvovali profesionalni vozači kamiona. Tada je upriličen čitav segment vezan za kamionski transport, druženje kamiondžija, tradicionalno okupljanje profesionalnih vozača, a nisu izostali ni edukativni sadržaji. Takođe, publika je uživala u akrobatskoj vožnji motociklista i drift takmičenju automobilista u raznim kategorijama - kaže Marko Topo, predsednik Saveza vozača Vojvodine, i potvrđuje da je na čitavoj manifestaciji prikazano i voženo više od 600 automobila.

Auto-moto berza poslužila je „bajkerima“ iz Srbije i nekoliko okolnih zemalja da zvanično zatvore ovogodišnju moto-sezonu defileom kroz grad.

- Na sajmu se posle defilea okupilo oko 1.500 motoraša koji su uživali u muzici i akrobacijama u okviru adrenalinskog programa, a tradicionalno za ručak se pripremao “bajkerski pasulj” - kaže Topo i naglašava da je čitavom manifestacijom promovisana bezbednost u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!