„MESEC ČISTOĆE“ U PLANDIŠTU: Komunalci pokrenuli novu akciju uređenja svog mesta

J. J. Baljak

31. 08. 2021. u 19:46

JP „Polet“ iz Plandišta pokrenulo je kampanju „Mesec čistoće“, koja će se sprovoditi tokom septembra i oktobra, sa ciljem da se uredi i unapredi sistem odvoženja baštenskog otpada i uređenja deponija.

„МЕСЕЦ ЧИСТОЋЕ“ У ПЛАНДИШТУ: Комуналци покренули нову акцију уређења свог места

Foto: J. J. Baljak

Komunalci su, tako, sugrađanima ponudili još jednu uslugu, a to je odvoženje grana, opalog lišća, osušene i sveže trave, kao i druge vegetacije iz domaćinstava, kako bi sprečili dosadašnju praksu spaljivanja prikupljenog lišća po kanalima ispred kuća.

U skladu sa tim, svim domaćinstvima su na kućnu adresu dostavili raspored odvoženja baštenskog otpada. Ta usluga će biti besplatna tokom trajanja akcije.

Takođe, omogućili su i besplatno odvoženje starog, rashodovanog i neispravnog nameštaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MALO NEDOSTAJE DA LEGO MUSKETARI ODU NA FLORIDU: Novac za gimnazijalce iz Kragujevca prikupljaju i građani