SKORO HILJADU PREVENTIVNIH PREGLEDA: Najveće interesovanje Zrenjaninaca za ultrazvuk abdomena i štitaste žlezde

B. Grujić

17. 08. 2021. u 15:16

ZRENjANINSKA bolnica Đorđe Joanović, protekla dva vikenda bila je na raspolaganju svim zainteresovanim građanima za preventivne preglede koje je organizovalo Ministarstvo zdravlja Srbije, uz mogućnost da se pregledaju i oni koji nemaju zdravstveno osiguranje.

СКОРО ХИЉАДУ ПРЕВЕНТИВНИХ ПРЕГЛЕДА: Највеће интересовање Зрењанинаца за ултразвук абдомена и штитасте жлезде

Foto: Grad Zrenjanin

- Obavljen je veliki broj opštih internističkih pregleda, zatim dermatološki, oftalmološki, endokrinološki, ginekološki, gastroenterološki, urološki,pedijatrijski, kardiološki, hirurški, ortopedski, uz detaljne

laboratorijske analize, ultrazvuk abdomena i štitaste žlezde - kaže Maja Sladijević, koordinator za odnose sa javnošću u zrenjaninskoj bolnici, napominjući da je odziv građana bio veliki i da je obavljeno tačno 908 različitih pregleda.
Najveće interesovanje, poručuju iz bolnice u Zrenjaninu, bilo je za ultrazvuk abdomena i  štitaste žlezde, uz podatak da je na odeljenju dermatologije, zapaženo da se u odnosu na ranije, javio mnogo veći broj mlađih pacijenta, što ukazuje na povećanu svest mladih o štetnom zračenju sunca i značaju ovih preventivnih pregleda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)