VAŽNO ZA STANOVNIKE ĆUPRIJE: Prijavljivanje štete od poslednjih poplava završava se 30. jula

Зорана Рашић
Zorana Rašić

28. 07. 2021. u 18:24

VELIKI broj stanovnika Ćuprije već je u zgradi Opštine prijavio štetu nastalu od minulih poplava i velikih padavina, pa iz Opštinske uprave grada na Moravi obaveštavaju sugrađane da se šteta može prijaviti zaključno sa petkom, 30. julom.

ВАЖНО ЗА СТАНОВНИКЕ ЋУПРИЈЕ: Пријављивање штете од последњих поплава завршава се 30. јула

Foto: Z. Rašić

Prijave se podnose na pisarnici u zgradi Opštine, a nakon toga članovi komisije za utvrđivanje štete postupaju po njima obilazeći na terenu prijavljene objekte, domaćinstva i poljoprivredna imanja.

U Upravi smatraju da je desetak dana dovoljan rok da se posao evidentiranja posledica obilnih padavina uspešno okonča.

Štetu nastalu usled poslednjih poplava moguće je prijaviti do petka, 30. jula, saopštavaju iz Opštinske uprave opštine Ćuprija.

Sudeći i po činjenici da je već do sada stigao veliki broj prijava, u Opštini Ćuprija smatraju da je deset dana dovoljan rok za evidentiranje imovine koja je oštećena u poplavama.

Inače, nadležna komisija od uvođenja vanredne situacije obilazi stambene objekte, domaćinstva i poljoprivredna imanja i utvrđuje činjenično stanje.

Podsećamo, prijavljivanje štete nastale od poslednjih poplava vrši se na posebnim formularima koje građani mogu da dobiju na pisarnici Opštinske uprave opštine Ćuprija, gde prijave moraju da budu i podnete.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna