SPUST 7 AVGUSTA: Loznica, Mali Zvornik i Zvornik spremili regatu

V.Mitrić

26. 07. 2021. u 13:10

DRINSKA regata, koju grad Loznica organizuje 15 put biće održana 7 avgusta,rekao nam je profesor Milan Nedeljković,član Gradskog veća, kapetan ovogodiupnje regate,koja sevoziod brane HE“Zvornik“ do „Žićine plaže“ u Banji Koviljači.

СПУСТ 7 АВГУСТА: Лозница, Мали Зворник и Зворник спремили регату

V.Mitrić

Spust na najlepšem i najatraktivnijem delu Drine trajaće oko četiri časa,od 10 -14 časova.

U organizaciji grada Loznice biće održana 7. avgusta. To je na današnjoj konferenciji za štampu saopštio gradski menadžer Dejan Stalović koji je uputio poziv svima koji vole reku Drinu, druženje i zabavu na vodi, da budu gosti i učesnici te međunarodne manifestacije. Biće to nova promocija turističkih potencijala i ekoloških standarda rečnog turizma.

Start regate u subotu 7. avgusta je u Malom Zvorniku, u 10 časova a cilj u Banji Koviljači, na popularnoj Žićinoj plaži  u 14 časova.

Organizovanje ove svetkovine na reci i kraj nje,pored ostalog, podrazumeva stroge mere bezbednosti, zašto će biti zadužene ronilačke i spasilačkih ekipa, u saradnji sa policijom i vojskom-rekaoje Nedeljaković.- To je način da se ova tradicionalna sportsko rekreativna manifestacija uvek sačuva kao lep doživljaj za sve njene učesnike i da se svake godine unapređuje na lestvici letnjih sadržaja  koje grad Loznica brižljivo organizuje i neguje kao turističko blago.

Obezbeđeno je osiguranje za sve učesnike koji se budu prijavili na startu regate, rečeno je uz podsećanje da je Drinska regata u organizaciji grada Loznice besplatna za sve njene učesnike i verne privrženike rekreativnih sportova.

Drinska regata se organizuje u saradnji sa opštinom Mali Zvornik i gradom Zvornikom na levoj obali Drine kao i mesnom zajednicom Banja Koviljača.

-Pored poklon majica, kačketa i ručka posle plovidbe duge 19 kilometara Organizacioni odbor priprema i zanimljive zabavne sadržaje na Žićinoj plaži, gde je ciljno mesto za sva plovila koja će se 7. avgusta otisnuti na prelepu turneju.-poručuje kapetan regate Nedeljaković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima