MOTO-SKUP U PARAĆINU: Svirka trajala do jutra, nastavak večeras

Z. Rašić

24. 07. 2021. u 20:10

SINOĆNA svirka u Paraćinu na moto skupu za bajkere koji su stigli iz svih krajeva Srbije i brojne posetioce trajala je do „sitnih“ jutarnjih sati, što pokazuje da su svi željni dobrog provoda i opuštanja, a sve je proteklo sa osmehom i bez ijednog incidenta.

МОТО-СКУП У ПАРАЋИНУ: Свирка трајала до јутра, наставак вечерас

Foto: White angels

 To jeste razlog za veliko zadovoljstvo, kaže, za „Novosti“, Stanislav Stošić, predsednik paraćinskog MK „White angels“, kluba koji je bio domaćin i organizator.

Foto: White angels

 

- Za zagrejavanje mase, pre Van Goga, svirao je Medicin bend iz Niša, a posle je nastupio Krle bend iz Skoplja - petorica rokera koji su svirali do četiri izjutra. Jutros je bio kratak predah za one koji su ostali u kampu, a nastavak programa očekuje se nakon što se osamdesetak motorista koji su otišli u turistički obilazak Sisevca i Lisina vrati u kamp, i stigne još jedna očekivana grupa od 150-200  motora. Sledi tradicionalni bajkerski ručak, naravno pasulj besplatan za sve, a od 16 sati počinju bajkerske igre, ovde na platou u krugu nekadašnja kasarne, gde se moto-skup održava – veli Stošić.

 Od 19 sati je defile motorista kroz grad, što je uvek velika atrakcija za Paraćince, sa pauzom od pola sata u centru, uz posebna iznenađenja. Sa povratkom bajkera u kasarnu nastavljaju se vratolomije motorom koje će izvesti specijalni gost, a uveče kreće svirka.

Foto: White angels

 

Pre nastupa glavnog benda, „Prljavog inspektora Blaže i kljunova“, sviraće „Gama zrak“ iz Kragujevca, čiji su muzičari pravi profesionalci sa šezdeset „i kusur“ godina u proseku. Za kraj nastupaju „Vesele osamdesete“  sa starim hitovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)