UŽIVANJE U ČARIMA LETA: Leskovac dobio prvi akva park, otvaranje uz vatromet (FOTO)

I. MITIĆ

24. 07. 2021. u 00:59

PRESECANjEM vrpce, prijemom i velikim vatrometom u petak veče je u Leskovcu svečano otvoren prvi akva-park.

УЖИВАЊЕ У ЧАРИМА ЛЕТА: Лесковац добио први аква парк, отварање уз ватромет (ФОТО)

Foto: I. Mitić

Ovaj kompleks, namenjen zabavi, odmoru i dobrom provodu tokom letnjih meseci, prostire se na 15.000 metara kvadratnih i izgrađen je po najmodernijim standardima za objekte te vrste. Akva-park „Atina“ već od subote otvara svoja vrata za prve posetioce koji će moći da uživaju u zanimljivim sadržajima.

Kompleks se sastoji od velikog broja otvorenih i zatvorenih tobogana čija je ukupna dužina veća od 400 metara. Ima veliki bazen sa kafićem, talasni bazen, bazen sa toboganima za starije kao i prostor gde su smešteni tobogani za decu. Akva-park koristi vodu iz gradskog vodovoda. U njemu će biti zaposleno 50 ljudi, a o bezbednosti kupača brinuće 10 spasilaca. Posetiocima je trenutno na raspolaganju 1.500 ležaljki sa suncobranima, a pun kapacitet biće i dvostruko veći.

Radno vreme akva-parka je od 10 do 19 časova. Celodnevnu ulaznicu odrasli će plaćati 600, a poludnevnu 400 dinara. Celodnevna ulaznica za decu, od sedam do 12 godina, košta 300, dok je poludnevni boravak, od 14 do 19 časova, 100 dinara jeftiniji. Cena celodnevne porodične ulaznice je 1.000, a poludnevne 700 dinara. Deca će u akva-park moći samo uz pratnju roditelja, a u kompleks nije dozvoljeno unositi hranu i piće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!