RASTE INTERESOVANJE ZA VAKCINACIJU: U Paraćinu po prvu dozu počele da dolaze i mlađe osobe

Z. Rašić

20. 07. 2021. u 17:32

POSLEDNjIH nekoliko dana interesovanje građana opštine Paraćin za imunizaciju potiv kovida 19 blago se povećalo, a jedan od razloga je što je vakcinalni punkt sada u centralnom objektu Doma zdravlja, gde inače stanovništvo dolazi radi posete lekaru.

РАСТЕ ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ: У Параћину по прву дозу почеле да долазе и млађе особе

Foto: Z.Rašić

Prema zapažanju dr Ivane Marjanović, po prvu dozu „fajzera“ ili „sinofarma“ počeli su da dolaze i mlađi sugrađani, što je dobra vest, a dolaze i osobe koje su već preležale kovid pa žele da se dodatno zaštite jer je prošlo više meseci od izlečenja.

Trenutno je u opštini Paraćin 16.700 građana primilo prvu dozu neke od raspoloživih vakcina, a od njih je 15.580 revakcinisano.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)