KAD SUDBINA UMEŠA PRSTE: Srbina i Turčina spojio fudbal

Novosti online

12. 07. 2021. u 12:05

PRIJATELjSTVO se dogodilo spontano, na peščanoj plaži u Beleku i spojilo nekadašnjeg istaknutog fudbalera Genčerbirligija, Ankaraguču, i još nekih prvoligaških klubova u Turskoj, Burkana Akcana i Stevu Bačka iz Zrenjanina, oca talentovanog fudbalskog golmana Stefana.

КАД СУДБИНА УМЕША ПРСТЕ: Србина и Турчина спојио фудбал

foto: B. Grujić

Burhan, koji je nakon uspešne karijere, a poznat je po žestokim duelima sa čuvenim Brazilcem Robertom Karlosom, postao fudbalski trener, sa porodicom je došao iz Ankare, gde u svojoj vili u Beleku, provodi odmor.

Brojne fudbalske teme spojile su turskog fudbalera i sportsmena, koji svakodnevno trenira, bez obzira na temperaturu preko 40 stepeni Celzijusa i 46 godina koliko ima i Stevu Bačka, koji je jedan od najboljih igrača balota u Vojvodini, a da prst sudbine nikada ne miruje, dokazuje i zanimljiv podatak, da je Stefanov trener u Radničkom, Goran Gavrilović, početkom devedesetih godina prošlog veka, takođe nosio dres turakog prvoligaša Genčerbirligija.

- Čuo sam za Gavrilovića, veoma ga cene u klubu, ostavio je dubok trag, pa ko zna, možda Stefan nastavi tamo gde je stao njegov učitelj - poručio je Burhan.

- Sjajan je čovek, potrudio se da bude dobar domaćin i zaista smo uživali u Beleku - uzvratio je Zrenjaninac i lepo druženje ukrasio skromnim darom nekadašnjem turskom fudbaleru.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)