PLEMENITOST NA DELU, SAKUPLJENO 113.670 DINARA: U Kruševcu održan Humanitarni bazar za Pavla Dimitrijevića (5)

S.B.

04. 07. 2021. u 14:41

TAČNO 113.670 dinara sakupljeno je na šestom Humanitarnom bazaru u Kruševcu koji je ovog vikenda održan kako bi se sakupio novac potreban za lečenje malog Pavla Dimitrijevića (5),obolelog od cerebralne paralize. Kako je predočeno, direktno je uplaćeno 8.000 dinara, a na samom bazaru - 105.670 dinara.

ПЛЕМЕНИТОСТ НА ДЕЛУ, САКУПЉЕНО 113.670 ДИНАРА: У Крушевцу одржан Хуманитарни базар за Павла Димитријевића (5)

Foto: Fejsbuk

Više humanitarnih grupa učestvovalo je na Humanitarnom bazaru, koje svake prve subote u mesecu priprema Udruženje "Prava žena".

"Osmeh na dlanu", "Mi pomažemo-priključite se i vi", "Obrok za porodicu", kao i brojni neumorni pojedinci i humanitarci pomogli su da se ceo događaj pripremi i realizuje.

Mali Pavle do svoje prve godine života nije mogao da sedi, nije koristio ruke, a sa velikim poteškoćama su ga hranili.

Leči se u Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju u Beogradu. Za Pavla postoji i humanitarni rčaun u okviru Fondacije "Budi human", gde stoji i da su mališanu potrebna sredstva za lečenje, fizikalne terapije, logopedske i defektološke tretmane, kao i za putne troškove i smeštaj.

Foto: Fejsbuk

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!