PREKO 40 STEPENI IZMERENO U OVOM GRADU U SRBIJI: LJudi spas od vreline traže pored fontane (FOTO)

B.Grujić

23. 06. 2021. u 13:08

CENTAR Zrenjanina na.tropskoj temperaturi preko 40 stepeni Celzijusa na suncu, u većem delu dana je prazan, tek po koji prolaznik i grupa mališana koja je spas od vreline potražila pored fontane na centralnom trgu.

ПРЕКО 40 СТЕПЕНИ ИЗМЕРЕНО У ОВОМ ГРАДУ У СРБИЈИ: Људи спас од врелине траже поред фонтане (ФОТО)

Foto: B. Grujić

Slična situacija i na zrenjaninskoj pijaci gde osim prodavaca koji brinu kako da im se voće i povrće ne pokvari, nema nikog, baš kao ni u poslastičarnicama, jer ni sladoled ni limunada ne pomažu.

U jednoj od prodavnica klima uređeja kažu da im je u toku dana stigao šleper sa klima uređajima koji se ovih dana odlično prodaju i velika je potražnja za njima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VELIKI DOGAĐAJ U VRANJU: Uručivanje boračkih legitimacija