ČESTITIKE NAJBOLJIM ĐACIMA PARAĆINSKIH ŠKOLA: Na današnjoj svečanosti vukovci i dobitnici republičkih priznanja nagrađeni su knjigama

Зорана Рашић
Zorana Rašić

22. 06. 2021. u 17:44

U GRADSKOM pozorištu u Paraćinu danas je, kao i svake godine, održana svečanost na kojoj su najbolji učenici paraćinskih osnovnih i srednjih škola nagrađeni knjigama za vredan rad i trud.

ЧЕСТИТИКЕ НАЈБОЉИМ ЂАЦИМА ПАРАЋИНСКИХ ШКОЛА: На данашњој свечаности вуковци и добитници републичких признања награђени су књигама

Foto: Z. Rašić

Osim vukovaca – onih koji su osnovnu i srednju školu završili sa svim peticama - a takvih je na kraju školske 2020/2021. godine bilo 95, simboličan dar – knjige kupljene sredstvima opštinskog budžeta dobili su i osvajači jednog od prva tri mesta na republičkim i međunarodnim takmičenjima pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete.

Knjige je najboljima uručio predsednik Opštine Vladimir Milićević, čestitajući im na uspehu i poručivši im da su ponos Paraćina.

Tim pre jer se protekla školska godina odvijala u otežanim uslovima zbog epidemije kovida. Đaci su najvećim delom bili na onlajn nastavi, ali su se nastavnici i profesori potrudili i uspeli da održe kvalitet takvog rada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)