NA OSNOVU ANONIMNE PRIJAVE: Otkrivena nelegalna vodovodna mreža u Petrovaradinu

Lj.P.

18. 06. 2021. u 14:05

NOVOSADSKO JKP „Vodovod i kanalizacija“ je ove nedelje dobilo anonimnu prijavu da nepoznate osobe grade nelegalnu vodovodnu mrežu na potezu Širine, u produžetku bivših Navipovih vinograda prema šumi.

НА ОСНОВУ АНОНИМНЕ ПРИЈАВЕ: Откривена нелегална водоводна мрежа у Петроварадину

FOTO: Vodovod i kanalizacija

Ove informacije su, kako navode u „Vodovodu“ prosledili nadležnoj inspekciji i nadaju se njihovoj brzoj intervenciji, a podsećaju da je krađa vode krivično delo.

FOTO: Vodovod i kanalizacija

- Prema našim pretpostavkama još uvek postoji grupa korisnika koja ne plaća utrošenu vodu, a nalaze se na našem sistemu vodosnabdevanja – kažu u novosadskom „Vodovodu“. - naše preduzeće ima nultu toleranciju prema nelegalnom priključivanju na legalno sagrađenu vodovodnu mrežu. Svi oni građani, koji na ovakav način pokušaju da se priključe na vodovodnu mrežu, suočiće se sa prijavom podnetom komunalnoj inspekciji i automatskim isključenjem sa vodovodne mreže.

Da bi neko bio legalno priključen na vodovodnu i kanalizacionu mrežu neophodno je pre svega da postoji izgrađena legalna vodovodna i kanalizaciona mreža na koju se objekat može priključiti, kao i da objekat koji se priključuje bude legalan.

FOTO: Vodovod i kanalizacija

Iz „Vodovoda“ još jednom apeluju na sve sugrađane da ukoliko imaju saznanja o postojanju nelegalnih priključaka da im te informacije prijave putem Kol centra na broj telefona 0800/333-021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)