NEMA NOVOZARAŽENIH U PČINJSKOM OKRUGU: Nijedan od uzoraka nije pozitivan na koronavirus

D. B. M.

14. 06. 2021. u 15:10

PREMA najnovijim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, na kovid-19 testirano je 79 uzoraka iz Pčinjskog okruga.

НЕМА НОВОЗАРАЖЕНИХ У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ: Ниједан од узорака није позитиван на коронавирус

Foto: D. Ristić

Nijedan od uzoraka nije pozitivan na koronavirus.

Takođe, ZC Vranje je saopštio da je u kovid ambulanti urađeno 27 antigenskih testova, među kojima nije bilo pozitivnih na koronavirus. U kovid bolnici ZC Vranje hospitalizovano je 10 pacijenata. Svi su pozitivni na koronavirus i imaju bronhopneumoniju. Na kiseoniku je 7 bolesnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

USLEDIĆE ODMAZDA, KIJEV ĆE IZGORETI: Nema pregovora