NOĆ KNJIGE I FOTOKONKURS: Narodna biblioteka u Jagodini nagrađuje svoje čitaoce

Z.G.

11. 06. 2021. u 18:27

NARODNA biblioteka „Radislav Nikčević“ u Jagodini je u čast leta odlučila da sa Jagodincima podeli junsku „Noć knjige“ koja će potrajati skoro nedelju dana, a organizovala je nagradni foto-konkurs Narodne biblioteke u Jagodini pod nazivom „Knjiga na moru“.

НОЋ КЊИГЕ И ФОТОКОНКУРС: Народна библиотека у Јагодини награђује своје читаоце

Foto: NB "Radoslav Nikčević"

Pored toga, od 14. do 20. juna ionako niska cena godišnje pojedinačne članarine biće dodatno snižena za čak 40 odsto, pa će u tom periodu Jagodinci moći da postanu članovi biblioteke za samo 300 dinara.

- Ovogodišnji nagradni foto-konkurs Narodne biblioteke u Jagodini pod nazivom „Knjiga na moru“ počinje od utorka, 15. juna. Korisnici biblioteke koji žele da učestvuju, na adresu knjiganamoru“gmail.com treba da pošalju fotografiju sa godišnjeg odmora (koji uopšte ne moraju da provode na moru) na kojoj će se videti knjiga pozajmljena iz jagodinske biblioteke. Po propozicijama, neophodno je da na fotografiji bude vidljiv bar - kod biblioteke. Najuspešnije i najlepše fotografije biće objavljene na FB stranici biblioteke, a tri najbolje i nagrađene po zaključenju konkursa, 15. oktobra – kaže Milun Vasić iz Odeljenja za kulturno-obrazovne programe i podsticanje čitanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili