LEPA VEST IZ NOVOG SADA: Ukinuta vanredna situacija!

Novosti onlajn

11. 06. 2021. u 14:58

NA današnjoj prvoj vanrednoj sednici Gradskog štaba za vanredne situacije, s obzirom na to da su se stekli potrebni uslovi, doneta je Odluka o ukidanju vanredne situacije na teritoriji Grada Novog Sada, koja je proglašena usled širenja epidemije zarazne bolesti kovid 19.

ЛЕПА ВЕСТ ИЗ НОВОГ САДА: Укинута ванредна ситуација!

Foto J. Ivanović

Donošenjem ove odluke, naredbe i akti Gradskog štaba za vanredne situacije koji su doneti u cilju sprečavanja i suzbijanja zarazne bolesti ostaju na snazi.

Takođe, na današnjoj sednici doneta je naredba da Javno preduzeće "Sportski i poslovni centar Vojvodina" organizuje rad otvorenih bazena na SPENS-u i "Sajmištu" , te da Gradska uprava za imovinu i imovinsko-pravne poslove organizuje rad zatvorenog bazena Sportske hale "Slana bara" i to počev od 12. juna 2021. godine, uz poštovanje mera, smena i termina, utvrđenih ovom naredbom.

Prilikom korišćenja zatvorenog i otvorenih bazena obavezno je poštovanje sledećih mera: u smeni istovremeno može biti prisutno maksimalno 500 lica na otvorenom bazenu JP "Sportski i poslovni centar Vojvodina", maksimalno 1000 lica na otvorenom bazenu Sportskog centra "Sajmište" i maksimalno 100 lica na zatvorenom bazenu Sportske hale "Slana bara".

Takođe, obavezno je držanje fizičke distance od najmanje 2 metra, pre ulaska u kompleks bazena obavezna je provera telesne temperature i korišćenje dezobarijera, obavezno je držanje fizičke distance i u vodi, a zabranjeno je zadržavanje u holu ispred bazena.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024