KORONA PRESEK ZA KRALJEVO: Devet novih slučajeva zaraze, nije bilo preminulih tokom vikenda

G. Ć.

31. 05. 2021. u 18:22

OD UKUPNO 277 uzoraka nazofaringealnog brisa sa teritorije Kraljeva testiranih tokom minulog vikenda, ukupno devet je pozitivno na kovid-19, od kojih je osam potvrđeno u subotu, a jedan u nedelju, saopštila je Gradska uprava na osnovu podataka iz ovdašnjeg Zavoda za javno zdravlje.

КОРОНА ПРЕСЕК ЗА КРАЉЕВО: Девет нових случајева заразе, није било преминулих током викенда

Foto: G. Š.

U Kraljevu je od izbijanja epidemije zvanično potvrđeno 19.153 slučaja infekcije, od kojih je 7.276 registrovano od 18. februara ove godine.

Za dane vikenda nije bilo preminulih kovid pacijenata, tako da broj Kraljevčana koji su izgubili bitku protiv korone i dalje 365.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)