ZVEREV NE ŽELI DA SARAĐUJE SA FEDEREROM: Oglasio se i švajcarski teniser

Novosti online

18. 05. 2021. u 12:14

ŠVAJCARSKI teniser Rodžer Federer nije želeo da komentariše odluku Aleksandra Zvereva da napusti menadžersku agenciju „TEAM8“, niti je želeo da govori o privatnom životu nemačkog igrača.

ЗВЕРЕВ НЕ ЖЕЛИ ДА САРАЂУЈЕ СА ФЕДЕРЕРОМ: Огласио се и швајцарски тенисер

Foto: M. Vukadinović

Sredinom januara Zverev je saopštio da neće više sarađivati sa „TEAM8“ agencijom, koja je jednim delom u Federerovom vlasništvu. Ovaj prekid dogodio se nedugo pošto je bivša devojka optužila Nemca za nasilno ponašanje.

„Te odluke donosi Toni Godsik. Slušaj, Saša je dobar momak, srećan sam kada ostvaruje dobre rezultate… Ali se ne mešam u takve odluke“, rekao je Rodžer.

„To je nešto što je u prošlosti. Važno je da Saša oko sebe ima tim sa kojim se oseća dobro. Kada je o optužbama reč, to je privatna stvar i ne želim da komentarišem“.

Na pitanje da li je ATP trebalo da istraži taj slučaj i da li bi trebalo da postoji pravilnik protiv nasilja u porodici, Federer je odgovorio:

„Možda je komplikovano to uraditi u tenisu. Uf, ne znam. To je nešto lično. Kada ste zaposleni u klubu ili imate ugovor sa ligom, onda je drugačije, jer vam oni obezbeđuju platu. Naravno da treba da postoji neki pravilnik, kao što postoje oni za ponašanje na terenu. Ali što se privatnog života tiče, ne znam… Za to postoji drugi set pravila, zakona. Ne želim da pričam o tome, ne želim da me uvlače u tu temu. Mislim da Saša želi da bude fokusiran na tenis i ko sam ja da posle toliko meseci komentarišem sve što se dogodilo. Razumem da vi želite da napravite priču. Ali razumite i vi mene, ne osećam se prijatno da pričam o tome“.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!