ĐOKOVIĆ DOŽIVEO PEH U RIMU: Tako je kad treniraš sa Marejem! Došao je kraj velike trojke (VIDEO)

Novosti online

10. 05. 2021. u 19:01

NAJBOLjI svetski teniser Novak Đoković u utorak igra svij prvi meč na Mastersu u Rimu, a kao "predigra" za isti bio je trening sa nekadašnjim brojem jedan Endijem Marejem!

ЂОКОВИЋ ДОЖИВЕО ПЕХ У РИМУ: Тако је кад тренираш са Марејем! Дошао је крај велике тројке (ВИДЕО)

Foto EPA

ATP je podelio zvaničan video treninga pomenutih tenisera na kom su imali mali peh, kada im je prilikom razmene udaraca pukla loptica.

- Ovo se nije dugo desilo. Tako je to kada trenirate sa Marejem - rekao je Đoković kroz osmeh.

Novak je pričao i na konferenciji pred početak takmičenja, gde se osvrnuo i na veliku trojku, odnosno njen kraj.

- Cicipas, Zverev, Beretini, Rubljov, Medvedev, Tim, oni dosta igraju protiv nas i pobeđuju nas. Promena dolazi, neizbežna je. Da li će se to dogoditi za mesec ili godinu dana, ne znam", rekao je prvi reket sveta.

Nakon što je zakoračio u 320. nedelju na vrhu ATP liste, nema brige da je tenisku istoriju već uveliko ispisao, ali ostaje još jedna stvar u kojoj želi da bude najbolji.

- Danas ne obraćam previše pažnje na rangiranje, nakon što sam postao istorijski broj jedan. To je bio fokus, ali sada su mi prioritet grend slemovi, želim da dostignem vrh u tome", iskreno je istakao Novak.

Prvi naredni pohod na grend slem pehar je Otvoreno prvenstvo Francuske, a kao pripremu srpskom asu će poslužiti upravo Rim.

- Učestvujem na nekoliko turnira kako bi se pripremio za Rolan Garos. Nisam igrao dobro u Monte Karlu i Beogradu, ali nadam se da ću to promeniti u Rimu i u Beogradu dva. Podižem nivo igre kako bi pokazao vrhunac u Parizu, tamo želim da pružim najbolje", objasnio je Đoković koji je ispao u ranim fazama prethodnih turnira na kojima je igrao pa se tako sada nadamo da je kraj sa takvim iznenađenjima.

Prvi protivnik u Rimu mu je Tejlor Fric.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (1)

GLOBALNI FORUM O ETICI VEŠTAČKE INTELIGENCIJE: Ka razumevanju i upravljanju novim izazovima