ATP POGUBILA KOMPAS: Teniski mozgovi skovali plan kako da svrgnu Noleta sa broja jedan, pravili račun bez krčmara (VIDEO)

Novosti online

05. 05. 2021. u 12:42 >> 13:01

ASOCIJACIJA teniskih profesionalaca ima ozbiljan problem sa prihvatanjem Novaka Đokovića za najboljeg igrača sveta. Dok naš as odmara i prikuplja energiju za Rolan Garos, ATP kuje planove i računa kako bi Danil Medvedev mogao da preuzme prvo mesto na listi.

АТП ПОГУБИЛА КОМПАС: Тениски мозгови сковали план како да свргну Нолета са броја један, правили рачун без крчмара (ВИДЕО)

Foto: AP

ATP je na zvaničnom Tviter nalogu otkrio na koji način Danil Medvedev u narednom periodu može da svrgne najvećeg tenisera svih vreman sa čela ATP karavana.

Iako i sami priznaju da je to u domenu teorije, a mi bismo dodali i naučne fantastike.

Evo šta treba da se desi:

Potrebno je prvo da Danil Medvedev osvoji Madrid ili Rim, a drugi uslov je da na drugom od ta dva turnira dođe bar do polufinala.

Ukoliko to uspe, a Novak Đoković u Rimu ne stigne do finala svet će imati novog najboljeg tenisera na planeti. 

Medvedev je u drugom kolu Madrida ostvario prvu pobedu u karijeri na ovom turniru, savladavši 48. igrača sveta Aleksandra Davidoviča Fokinu sa 2:1 u setovima. Rus je i sam priznao da mu je posle preležane korone plan da u Madridu, Rimu i Parizu ostvari po jednu pobedu, tako da je nejasno šta ATP pokušava da nam poruči.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri