NOVAKU JE STRIC POKLONIO JAKNU: Trogodišnji Đoković je već tada pokazao da će biti veliki čovek

Novosti online

15. 03. 2021. u 16:12

SRĐAN Đokoković, otac najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, gostovao je na televiziji K1 gde je u jednoj emisiji govorio o uspesima svog sina!

НОВАКУ ЈЕ СТРИЦ ПОКЛОНИО ЈАКНУ: Трогодишњи Ђоковић је већ тада показао да ће бити велики човек

FOTO: Instagram/djokernole

Tom prilikom Srđan Đoković je otkrio šta je savetovao Novaka na početku karijere, ali je ispričao i jednu anegdotu sa Kopaonika kada je Nole imao samo tri godine.

- Novaku sam govorio da nije dovoljno samo slušati ono što ti trener kaže, već moraš imati i samoinicijativu da bi bio najbolji na svetu. Razlika između njega i ostalih tenisera je u tome što je on trenutno samo teniser. On će biti uspešan čime god da se bude bavio budućnosti. Ostali su samo teniseri - rekao je Srđan Đoković i dodao:

- Novak se pridržava reda, rada i discipline od svoje šeste godine. On je već sada najbolji na svetu, ma šta govorili ti stručnjaci sa Zapada. O tome kakav je Novak najbolje govori jedna priča sa Kopaonika, kada je imao tri ili četiri godine. Moj brat je imao butik i poklonio mu je jaknu, a Nole mu je rekao: "Šta ćeš ti da prodaješ ako meni poklanjaš stvari?"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)