VILANDER PONOVO "PECNUO" ĐOKOVIĆA: Samo su Rafa i Rodžer toliko strasni

Novosti online

09. 03. 2021. u 15:13

SLAVNI švedski teniser Mats Vilander smatra da je Rodžer Federer iskazao hrabrost povratkom na teren posle jednogodišnje pauze i to u 40. godini života.

ВИЛАНДЕР ПОНОВО ПЕЦНУО ЂОКОВИЋА: Само су Рафа и Роџер толико страсни

Mats Vilander foto: EPA

Komentator Eurosporta je indirektno stigao da “pecne” Novaka Đokovića, jer ga nije spomenuo kada je spominjao strast prema igri koju imaju Federer i Rafael Nadal.

- Mislim da je povratak Rodžera Federera sa skoro 40 godina i dobar i rizičan. Iznad svega, on pokazuje neverovatnu strast prema sportu koji poznaje tako dobro. Nikada nisam sreo nekoga ko voli tenis kao on. Samo se Nadal može porediti sa njim, on istinski živi tu strast za takmičenjem. Rodžer je zainteresovan za samu igru – napisao je Vilander u kolumni za "Ekip".

Federer će ove sedmice igrati na ATP turniru u Dohi posle duge pauze tokom koje je imao dve operacije.

- Pokazao je da ima petlju i da se ne plaši da pokvari imidž ako od nekog početnika izgubi sa 6:1, 6:1. Ljudi se toga plaše, Rodžera to ne brine ni najmanje. On se vraća iz drugih razloga. Pre svega da nađe to rešenje na terenu kako da opet pobeđuje. On želi da rešava probleme. Kada se prvi put vratio 2017, redefinisao je način igranja. Rešio je da ostane na osnovnoj liniji i igra manji broj forhenda i da se osloni na bekhend – objasnio je Vilander.

(Srbija danas) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!