KOLIKO IDE MRŽNJA PREMA ĐOKOVIĆU: L'Ekip objavio skandaloznu Novakovu karikaturu! Srbin u suzama, navijači vole samo Federera (FOTO)

Novosti online

09. 03. 2021. u 13:39

NOVAK Đoković je u ponedeljak zvanično pretekao Rodžera Federera po broju nedelja na vrhu ATP liste, što se mnogima nije svidelo, naročito inostranim medijima.

КОЛИКО ИДЕ МРЖЊА ПРЕМА ЂОКОВИЋУ: ЛЕкип објавио скандалозну Новакову карикатуру! Србин у сузама, навијачи воле само Федерера (ФОТО)

Foto: AP

Posebno zapadnim medijima i L'Ekipu, koji se poslednjih nedelja ističe po napadima na najboljeg tenisera sveta.

Posle skandaloznog teksta u kojem je jasna čak i mržnja prema Đokoviću, objavljena je i karikatura na račun Srbina i njegovog rušenja večnog rekorda po vremenu provedenom na prvom mestu.

L'Ekip je objavio Novaka koji je prikazan na tronu za prvo mesto, sa lovorovim listom oko glave kao pobednik, ali i kao takav nije zanimljiv navijačima, koji su okrenuti ka drugoj strani prema Federeru kome šalju svu ljubav.

Zbog toga su Novaku iscrtali i suze i tužan izraz lica.

Ipak, na kraju će i svi ti inostrani medijima morati da prihvate da je Đoković najbolji teniser sveta svih vremena, a ako još i po gren slemovima prestigne Federa i Nadala onda će biti veselo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave