NIJE JOŠ DOŠLO NJIHOVO VREME: Đoković pred finale sa Medvedevom pričao o smeni generacija

Novosti online

19. 02. 2021. u 14:04

NOVAK Đoković i Danil Medvedev odmeriće u nedelju snage u finalu Australijan opena. Srbin brani čast iskusnijig tenisera, a Rus igra za mladi talas.

НИЈЕ ЈОШ ДОШЛО ЊИХОВО ВРЕМЕ: Ђоковић пред финале са Медведевом причао о смени генерација

Foto: Printskrin

Baš gostujući na Eurosportu Novak Đoković je pričao o starim i mladim teniserima. Novak je branio sebe i svoje kolege po iskustvu.

''Medvedev, Cicipas, Zverev, oni su viši, krupniji, jači od tebe. Da li ti to stvara pritisak?'', upitao je Novaka Đokovića Mats Vilander u studiju Eurosporta.

''Pritisak je uvek tu, on je deo posla koji mi radimo. Ali, pritisak je i dobar, čast je imati ga. To znači da radite nešto dobro za sebe i tenis'', odgovorio je Đoković.

Nastavak razgovora protekao je u nešto oštrijem tonu. Novak je istakao da mladi momci u tenisu nisu tako brzo stigli do vrha, a zatim i zapretio.

''Često se priča o smeni generacija, igračima koji dolaze posle nas trojice, ali... To se nije desilo'', rekao je Novak i izazvao smeh u studiju, a zatim dodao: ''Možemo da pričamo ceo dan o tome, ali uz svo poštovanje prema njima, imaju oni još mnogo da rade. Naravno, oni će biti najbolji u jednom trenutku, ali ja neću samo da stojim i gledam. Nateraću ih da oznoje du*e kako bi nas smenili.''

Đoković će u finalu Australijan opena igrati protiv Danila Medveda koji je u meču budućih teniskihzvezda bio bolji od Stefanosa Cicipasa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)