OGLASIO SE NOVAK: Evo šta je Đoković rekao o debaklu Srbije

Novosti online

13. 11. 2020. u 18:58

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković nalazi se u Londonu gde se sprema za Završni turnir, ali ga to nije sprečilo da isprati utakmicu Srbije protiv Škotske.

ОГЛАСИО СЕ НОВАК: Ево шта је Ђоковић рекао о дебаклу Србије

Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Naš as je prokomentarisao težak poraz izabranika Ljubiše Tumabkovića.

- Gledao sam i bio sam jako razočaran na kraju, teško mi je palo kao velikom navijaču naše reprezentacije u bilo kom sportu. Nadali smo se svi toj pobedi i plasmanu na Evro, ali to se nažalost nije dogodilo. To je sport i ja kao profesionalni sportista u potpunosti mogu da razumem kakav je to osećaj - pobediti i izgubiti u takvim mečevima. Saosećam se sa momcima i sa svima koji su navijali, nadamo se boljim vremenima i da ćemo ojačati kao reprezentacija posle ovoga - rekao je Novak engleskim medijima.

Podsetimo, "orlovi" ni posle 20 godina nisu uspeli da odu na EURO. Šktoskoj je to pošlo za rukom, pa će u grupi igrati sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (5)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila