NOVAK ODUŠEVIO MALIŠANE: Đoković šetao psa u Beogradu, a onda pokazao zbog čega je najveći srpski sportista svih vremena (VIDEO)

Novosti online

18. 10. 2020. u 09:51

NOVAK Đoković je stigao u Beograd. Najbolji teniser sveta koristi pauzu u takmičenjima kako bi napunio baterije u prestonici Srbije.

НОВАК ОДУШЕВИО МАЛИШАНЕ: Ђоковић шетао пса у Београду, а онда показао због чега је највећи српски спортиста свих времена (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/ Riccardo Antimiani / POOL

A ono što je Nole uradio sinoć je nesvakidašnje. Naime, Đoković jerešio da psa izvede u šetnju. A onda je na beogradskim ulicama video mališane. I, rešio da im se posveti.

Novak se ponudio da im drži čas tenisa, na oduševljenje i dece - koja su potom od najboljeg na svetu mogla da nauče osnovne poteze i pokrete, ali i na radost svih koji su se na tom mestu zatekli.

Jedan od prolaznika bio je i Adam Tatalović, član stručnog štaba naše košarkaške reprezentacije, koji je i objavio snimak na društvenim mrežama.

- Ne dešava se često da vidite kako 'broj 1' svetskog tenisa drži časove klincima u kraju, dok šeta svog psa po Beogradu. Novak Đoković je apsolutno fascinantna ličnost, na terenu i van njega", poručio je Tatalović.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave