SRBI SE ŽALE NA USLOVE U PARIZU; Kecmanović: Veoma je hladno. Stojanović: Lopte su veoma spore

V. N.

28. 09. 2020. u 21:32

UZ kovid, glavna tema danas na Rolan Garosu bilo je, kao i prethodnih dana, loše vreme.

СРБИ СЕ ЖАЛЕ НА УСЛОВЕ У ПАРИЗУ; Кецмановић: Веома је хладно. Стојановић: Лопте су веома споре

Foto AP

Teške loptice pre podne su mirovale. Nad Bulonjskom šumom navukli su se nabrekli olovni oblaci iz kojih je neprestano sipilo i vlažilo, čineći uslove nemogućim za igru.

Igralo se, u predviđenom vremenu, samo na pokrivenom, centralnom terenu, gde su snage redom odmeravali Kvitova i Doden, Čilić i Tim, En i Vilijams, Nadal i Gerasimov... Sa dva časa zakašnjenja, oko 13.00, po veoma teškim uslovima, počeli su da igraju i ostali.

Dan ranije, prvi su na terene izašli Miomir Kecmanović i Nina Stojanović i oboje izgubili.

- Previše kasno sam ušao u ritam. Veoma je hladno, duvao je vetar, bilo je teško da se igra. Sigurno mi nije prijalo, ali je i mom protivniku bilo isto - izjavio je Kecmanović posle izgubljenog meča protiv 12. nosioca Dijega Švarcmana.

Mnogo lakši zadatak imala je Nina Stojanović (91) protiv 114. igračice na svetu Barbore Krejčikove, ali ni ona nije uspela.

- Lopte su veoma spore, kiša je rominjala tokom čitavog meča - rekla je Stojanovićeva. - Ali, vreme nije krivo što sam izgubila. Nadala sam se pobedi. Nisam uspela da odigram svoju igru. Nisam bila fokusirana tokom celog meča, a na ovom nivou to se ne prašta. Fizički se ne osećam dobro, nisam u formi, razlog su zdravstveni problemi. Pokušavam da dam sve od sebe, ali izgleda da je ovo moj maksimum u ovom trenutku.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna