ĐOKOVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE DISKVALIFIKACIJE: Pozdravio otvaranje Nacionalnog teniskog centra (VIDEO)

Novosti online

10. 09. 2020. u 08:35

NOVAK Đoković oglasio se prvi put posle diskvalifikacije sa Ju Es opena.

ЂОКОВИЋ ПРВИ ПУТ У ЈАВНОСТИ ПОСЛЕ ДИСКВАЛИФИКАЦИЈЕ: Поздравио отварање Националног тениског центра (ВИДЕО)

Foto: N.Paraušić

Najbolji teniser sveta obratio se Banjalučanima video porukom, a povod je bilo svečano otvaranje Nacionalnog teniskog centra RS.

– Nadam se da ću u bliskoj budućnosti moći da posetim Banjaluku, da igram na novom terenu, da uživam u tenisu i slavljenju sporta, porodice i zdravog života. Svako dobro – poručio je Novak Đoković koji se i dalje nalazi u Njujorku.

 

Na licu mesta bio je Novakov otac Srđan Đoković.


- Obećavam da će Novak prvom prilikom, čim se skloni ovaj virus koji nas je sve sputao, doći ovde. Nadam se da će to biti već na proleće. Na sve moguće načine pokušavaju da sputaju Novaka, ali neće uspeti. On je najbolji teniser na svetu – istakao je Srđan Đoković.

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da želi da se Nacionalni teniski centar Teniskog saveza Republike Srpske, koji je otvoren u Banjaluci, pokaže u najboljem svetlu, da opravda svoju svrhu i služi na ponos ovom gradu i Srpskoj.

– Pokazali smo sposobnost da se u kratkom roku mobilišemo. Mi smo to uspeli u veoma kratkom roku zato što smo znali zašto to radimo i znali smo da imamo cilj – rekla je Cvijanovićeva na svečanosti u banjalučkom parku “Mladen Stojanović” povodom otvaranja Nacionalnog teniskog centra Teniskog saveza Republike Srpske, u čiju je izgradnju uloženo oko 850.000 evra.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati