POTRESNA ISPOVEST JELENE DOKIĆ: Izvukao si me iz mraka, kada sam mislila da nema izlaza i želela da stavim tačku

Novosti online

21. 07. 2020. u 16:24

OBJAVA koja je rasplakala mnoge.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ЈЕЛЕНЕ ДОКИЋ: Извукао си ме из мрака, када сам мислила да нема излаза и желела да ставим тачку

Foto: Instagram/J.Dokić

Bivša teniserka Jelena Dokić je na svom Instagram profilu imala posebnu poruku za jednog muškarca. Za Tina Bikića, čoveka koji je bio uz nju kroz teška vremena.

- Na današnji dan - 17 godina zajedno! Ni sa kim drugim ne bih bila u životu. Reči nisu dovoljne da objasne koliko te volim i šta mi značiš. Ti si divna, najbrižnija osoba sa velikim srcem. Hvala ti za sve što si ruadio za mene i za nas i hvala ti što si uvek bio tu, bez obzira na sve - napisala je Jelena.

Nastavila je u istom dahu.

- Ti si osoba pun ljubavi, najpozitivnija si osoba koju sam upoznala. Izvukao si me iz mraka, kada sam mislila da nema izlaza i kada sam želela sve da završim i stavim tačku. Hvala ti što si se borio za mene i što si mi uvek čuvao leđa i verovao u mene i u nas. Hvala ti što se uz tebe osećam bezbedno i zdravo. Toliko sam srećna što si pored mene i ne znam šta bih radila bez tebe. Volim te više nego što možeš da zamisliš.

Emotivnu poruku je završila sa:

- Hvala ti na svemu za ovih prelepih 17 godina koliko smo zajedno. Nadam se da ćemo biti još mnogo godina zajedno i da ćemo imati mnogo divnih momenata i uspomena. Moj život, moja ljubav, moje sve. Volim te zauvek.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a