KECMANOVIĆ PAKUJE KOFERE, IDE KUĆI: Posle maratonske borbe eliminisan iz Bukurešta

Novosti online

19. 04. 2024. u 12:47

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da treći put u sezoni prebrodi drugo kolo turnira, pa je u osmini finala u Bukureštu poražen od Pedra Martineza sa 2:1, po setovima 7:6, 3:6, 6:3.

КЕЦМАНОВИЋ ПАКУЈЕ КОФЕРЕ, ИДЕ КУЋИ: После маратонске борбе елиминисан из Букурешта

Screenshot / TennisTV

Duel je trajao 162 minuta, a odlučen je brejkom u šestom gemu trećeg seta. U narednom je srpski teniser propustio četiri šanse za brejk.

Prethodno je u osmom gemu prvog seta izgubio ovojenu prednost na servisu iz prvog gema, ali je posle taj-brejka rival poveo (7:4), dok je u drugom periodu meča morao dva puta da dolazi do brejkova.

Neuspehom u glavnom gradu Rumunije, Kecmanović je izgubio 65 bodova, pošto je branio 90 osvojenih polufinalnom Srpska opena 2023.

To znači da ga očekuje pad makar za četiri mesta na 64. poziciju, što je osam ispod zone koja se gleda desetog juna za plasman na Olimpijske igre u Parizu.

Za utehu, Miomir Kecmanović je učešćem u Bukureštu povećao konto za 10.165 evra.

Pedro Martinez će u četvrtfinalu igrati protiv 128. tenisera sveta Gregoara Barerea, koji je sa 2:0 šokirao Sebastijana Kordu.

BONUS VIDEO Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)