"NAJBOLJI SVIH VREMENA, IKONA": Đoković isprobao šljaku u Monte Karlu (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

05. 04. 2024. u 16:07

NAJBOLjI teniser planete stigao je u Monte Karlo gde se priprema za sezonu na šljaci. Novak se priprema za start Mastersa koji počinje šestog aprila, a služiće mu kao priprema za Rolan Garos.

НАЈБОЉИ СВИХ ВРЕМЕНА, ИКОНА: Ђоковић испробао шљаку у Монте Карлу (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Tviter/@ROLEXMCMASTERS

Đoković ima velike ambicije od sezone na šljaci, nakon što prvi deo sezone nije prošao kako je želeo, gde je učestvovao na svega dva turnira, Australijan openu i Indijan Velsu.

Novak je odradio trening na glavnom terenu, a deluje da je vrlo motivisan.

Nole je sa sparing partnerom imao ozbiljnu inicijativu u jednom poenu koji je objavljen na snimku, a sve je završio agresivnim napadom, posle kojeg smo mogli da čujemo "Bravo" u pozadini.

Masters u Monte Karlu imao je i zanimljiv opis "kultna pozadina, kultan igrač" - a Novaka su opisali i emotikonom koze što je skraćenica za "GOAT-a", najvećeg svih vremena.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?