ČUVENA AMERIKANKA OBRISALA OBJAVU: Slikala se sa Federerom, a njene reči naljutile Đokovićeve navijače

Novosti online

11. 02. 2024. u 09:28

LEGENDARA skijašica Lindzi Von objavila je fotografiju sa Rodžerom Federerom i nazvala ga najvećim teniserom svih vremena. Ipak, to se baš nije svidelo navijačima Novaka Đokovića.

ЧУВЕНА АМЕРИКАНКА ОБРИСАЛА ОБЈАВУ: Сликала се са Федерером, а њене речи наљутиле Ђоковићеве навијаче

Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Ona je na dreštvenoj mreži "H" postavila snimak na kome skija sa Švajcarcem, uz poruku.

- Rodžer najbolji ikada bez obzira na to šta brojke kažu - napisala je Von.

Sve to je izazvalo reakciju srpskih navijača koji su joj poručili da je Nole najbolji u tenisu, a da je Mikaela Šifrin bolja od nje u skijanju.

Potom je Lindzi Von obrisala inicijalni tvit, ali je ostavila objavu na Instagramu.

- Konačno sam skijala sa mojim prijateljem Rodžerom Federerom. Potrebno mi je malo vremena da shvatim koliko mi je ovo značilo. Oduvek sam mu se divila kao sportisti, filantropu, velikom šampionu. Obično ljudi kojima se divite vas iznevere na neki način, ali ne i Rodžer. On je pravi sportista i šampion u svakom smislu te reči. Dugo smo pričali o zajedničkom skijanju i nisam bila sigurna da će se to dogoditi, ali eto, desilo se. U penziji smo, sijamo i uživamo u životu, hvala ti na ovoj divnoj uspomeni.

Nakon toga je napisala rečenicu koja je kod mnogih izazvala oštre reakcije.

- Ti i tvoja familija ste jedinstveni i bez obzira na to šta kažu statistika (ili Leo), ti si moj GOAT (najbolji svih vremena prim.aut) zauvek. Nije važna statistika, već uticaj koji si ostavio na mene, a ja sam jedna u milion.

Morala je opet da se oglasi kada je teniski novinar Žoze Morgado istakao da je "naterana da obriše ono što je napisala".

- Nisam naterana, samo nisam želela da mi negativni komentari unište lepu uspomenu. Moja objava nije bila poređenje, već posveta za mog prijatelja koji je imao veliki uticaj na moj život. Svi polude kada se iskorsti taj termin najbolji ikada, on može da bude najbolji za mene, bez obzira na to šta drugi misle - zaključila je Von.

Podsetimo, Novak Đoković je rekorder po broju osvojenih grend slem titula - 24. Rafael Nadal ih ima 22, a Rodžer Federer 20.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)