"ĐOKOVIĆEVA NESPOSOBNOST..." Legendarna teniserka šokirana Novakovom igrom

Александар Илић
Aleksandar Ilić

27. 01. 2024. u 09:53

GLAVNA tema u sportskim medijima je eliminacija Novaka Đokovića u polufinalu Australijan opena, a o tome je govorila i nekada prva teniserka sveta, Belgijanka, Žastin Enan.

ЂОКОВИЋЕВА НЕСПОСОБНОСТ... Легендарна тенисерка шокирана Новаковом игром

FOTO: Tanjug/AP

Belgijanka je govorila o jednom od najlošijih mečeva u karijeri Novaka Đokovića.

- Đoković je imao dosta problema protiv Frica sa brejk loptama. Pokazao je nekoliko negativnih znakova tokom Australijan opena. Svi znamo njegovu sposobnost da se stalno vraća. To je činio u nekoliko navrata tokom turnira. Danas nas je iznenadio nedostatak reakcije, kaže Enan i dodaje:

- Sinerov nivo je bio veoma, veoma dobar i to smo očekivali. Ali broj neiznuđenih grešaka, sporost Đokovića, ta njegova nesposobnost da reaguje... To je bilo nešto što nismo predviđali. Đoković je bio dovoljno lucidan da to kaže. Ali to ništa ne umanjuje činjenicu da se divite protivniku i kažete: 'Ovo je jedan od mojih najgorih Grend slem mečeva' Mislim da je to istina, zaključila je Belgijanka.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić