DESILO SE I TO! Nestvarna dominacija Đokovića u Melburnu, prvi poraz nakon 2195 dana

Filip Milošević

26. 01. 2024. u 08:45

SRPSKI teniser Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u finale Australijan opena, pošto je od njega bio bolji Janik Siner sa 3:1 u setovima, a ovo je prvi poraz Srbinu u Australiji nakon mnogo vremena.

ДЕСИЛО СЕ И ТО! Нестварна доминација Ђоковића у Мелбурну, први пораз након 2195 дана

FOTO: Tanjug/AP

Poznato je da je ovaj grend slem omiljeni najboljem teniseru sveta, a koliko je dominantan na njemu, najbolje pokazuje podatak da je danas izgubio u Melburnu posle 2.195 dana!

Pre italijanskog tenisera ga je na "Rod Lejver areni" savladao pomalo zaboravljeni Hjeon Čung iz Južne Koreje. Bila je to osmina finala AO 2018. godine, a Čung je slavio sa 3:0 (7:6, 7:5, 7:6).

Đoković je posle tog poraza nizao velike uspehe na Australijan openu. Titule je osvajao 2019, 2020, 2021. i 2023. godine, dok je 2022. bio sprečen da učestvuje iz već poznatih razloga oko vakcinacije.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!