"KAKO STE LOŠI, UŽAS, UŽAS, SVI!" Besni Novak Đoković krenuo da postrojava Gorana Ivaniševića i svoj boks (VIDEO)

Novosti online

26. 01. 2024. u 08:28

SRPSKI teniser Novak Đoković neće odbraniti titulu na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, pošto je danas u polufinalu izgubio od četvrtog igrača sveta Italijana Janika Sinera posle četiri seta, 1:6, 2:6, 7:6, 3:6.

КАКО СТЕ ЛОШИ, УЖАС, УЖАС, СВИ!  Бесни Новак Ђоковић кренуо да постројава Горана Иванишевића и свој бокс (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Prvi teniser sveta izgubio je posle tri sata i 22 minuta i pretrpeo prvi poraz u karijeri u polufinalu Australijan opena, na kome ima rekordnih 10 titula.

Đoković nikako nije uspevao da pronađe svoju igru, posebno se mučio da "čita" servise Italijana, imao je problem i sa svojim servisom, što se najbolje videlo kada je pretrpeo brejk u četvrtom setu.  

Srbin je imao 40:0, pa počeo da greši i onda je duplom servis greškom Italijana vratio skroz u gem, a onda mu dozvolio i da napravi brejk. Tada je prvi put na meču i pobesneo, pa je sasuo uvrede ka svom timu od koga danas nije dobijao dovoljno pomoći.

Prvo je Novak gunđao sebi u bradu, a potom je pokrio usta kako se ne bi moglo "pročitati" šta je govorio, ali utisak je da je bilo upućeno trenerima: "Kako ste loši... Užas, užas, svi!", ponavljao je Đoković.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)