"SAMO JEDAN ČOVEK ZASLUŽUJE NAGRADU!" Britanac stao na stranu trenera Novaka Đokovića

Novosti online

16. 12. 2023. u 13:58

GORAN Ivanišević, trener Novaka Đokovića nije dobio nagradu za najboljeg trenera godine, a po mnogima Hrvat je zaslužio ovo priznanje.

САМО ЈЕДАН ЧОВЕК ЗАСЛУЖУЈЕ НАГРАДУ! Британац стао на страну тренера Новака Ђоковића

Foto: M.Vukadinović

Ova nagrada završila je u rukama Simona Vanjocija i Darena Kejhila koji rade sa Janikom Sinerom. Oni su Italijana predvodili do prve masters titule i finala Završnog mastersa.

Povodom svega se oglasio nekada četvrti teniser sveta Greg Rusedski koji smatra da je ovo priznanje trebalo da pripadne Ivaniševiću.

- Čudno... Bio je na jedan meč do kalendarskog slema, ima 24 grend slem titule. Daren Kejhil je odradio sjajan posao sa Sinerom, ali samo jedan čovek zaslužuje nagradu za trenera godine – to je Goran. Teže je ostati na vrhu nego do njega doći, pogotovo sa 36 godina - napisao je Rusedski na društvenoj mreži "H".

Đoković je ove sezone osvojio sedam titula (Adelejd, Australijan open, Rolan Garos, Masters u Sinsinatiju, Ju-Es open, Masters u Parizu i Završni masters). Takođe, osmi put je godinu okončao kao svetski broj jedan.

Ipak, svi ovi fantastični rezultati srpskog asa nisu bili dovolji da Ivanišević bude proglašen za najboljeg trenera.

BONUS VIDEO: ODMAH POSLE NOLETOVOG PORAZA: Vidite šta je selektor Srbije uradio na mreži

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu