DŽORDAN = ĐOKOVIĆ! Nikada nemojte da im uradite jednu stvar

Novosti online

29. 11. 2023. u 11:18

Poznati teniski analitičar Hil Gros uporedio je Novaka Đokovića sa Majklom Džordanom.

ЏОРДАН = ЂОКОВИЋ! Никада немојте да им урадите једну ствар

FOTO: Tanjug/AP

On je pričao o mentalitetu koji poseduju najbolji teniser i najbolji košarkaš u istoriji.

Đoković je na poslednja tri turnira u Parizu, Torinu i Malagi maltene i namerno ulazio u okršaj i svađu sa publikom i na taj način sebe dodatno motivisao kako bi stigao do željenog cilja.

- Nije postojala gora ideja od toga da loše pričate o Majklu Džordanu. Mogli ste da kažete i nešto što nije istina. Trideset godina kasnije, MJ je u intervjuima govorio "Kada je to rekao, shvatio sam lično". Toliko je puta rekao "Shvatio sam to lično", tokom dokumentarca "Poslednji ples" - rekao je Gros i dodao:

- Novak takođe stvari doživljava lično. Rekao je da će pokušati da obori rekord Džimija Konorsa od 109 titula, tako da će pokušati da pronađe izvor motivacije koliko god dugo može. Ne samo na duge staze kada je obaranje rekorda u pitanju, već i na kratke kada je neki konkretan meč u pitanju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!