"E, 'AJDE SAD DA POKAŽEŠ!" Novak Đoković osvojio Torino pa otkrio kako je razbio Alkaraza

A. I.

19. 11. 2023. u 20:52

Srpski teniser Novak Đoković nakon meča u kome je osvojio sedmi trofej na Završnom mastersu otvorio je dušu "Sport klubu", otkrio je šta je bio prelomni momenat na turniru.

Е, АЈДЕ САД ДА ПОКАЖЕШ! Новак Ђоковић освојио Торино па открио како је разбио Алкараза

FOTO: Tanjug/AP

Otkrio je Đoković da ga je trofej namenjen igraču broj jedan na kraju godine malo fizički ispraznio.

- Ovo je izvanredan uspeh sobzirom na... Osvojeni trofej za najboljeg tenisera na kraju godine. Osećao sam se mentalno, psihički i emotivno zasićeno nakon što sam dobio trofej, počeo je Novak.

Potom se okrenuo prelomnom momentu na turniru, koji je prethodio duelu sa Karlosom Alkarazom.

- To ne opravdava poraz od Janika Sinera u grupi. Zaslužio je pobedu. Nekako nisam bio svoj. Imao sam podeljena osećanja. Kada sam dobio priliku da budem u polufinalu presudio sam u glavi: "Ajde sada da pokažeš kako možeš da igraš". Osvojio sam četiri od pet najvećih trofeja ove godine, zajedno sa svojim timom.

Imao je poruku i za navijače.

- Šaljem pozdrave celoj Srbiji. Znam da mi navijači šalju dobru energiju. Iako je u Torinu atmosfera bila uzavrla danas, kao i prošli put kada sam igrao sa Sinerom. Ali, mislim da mi je to pomoglo. Znao sam da će publika da ga podržava. Bilo je svačega, nekorektnog ponašanja između servisa. Dobro, razumem da oni žele da Janik pobedi, bio sam miran i sabran i našao prava rešenja.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost