BUGARIN MU OVO NEĆE ZABORAVITI: Evo šta je Novak Đoković uradio nakon što je Grigora Dimitrova pobedio u finalu Pariza

Novosti online

05. 11. 2023. u 16:56

Novak Đoković i Grigor Dimitrov sastali su se danas u finalu pariskog mastersa, a konačan ishod vrlo teško je pao bugarskom igraču, za kog je Srbin imao samo reči hvale.

БУГАРИН МУ ОВО НЕЋЕ ЗАБОРАВИТИ: Ево шта је Новак Ђоковић урадио након што је Григора Димитрова победио у финалу Париза

Screenshot / TennisTV

Podsetimo, Novak Đoković je u dva seta pobedio Grigora Dimitrova, koji je i pored sjajno odigranog pariskog mastersa ostao bez ATP trofeja, koji čeka još od 2017.

Pred kameru Tenis TV-a Nole je stao da bi najpre odgovorio na pitanje kako se oseća posle trijumfa u finalu:

- Neverovatno. Osvojiti ovo posle vrlo izazovnih okolnosti sa kojima sam se susreo ove sedmice... vratiti se posle umalo izgubljenih mečeva, i to tri zaredom... Ne znam, nekako sam našao ekstra snagu. Eto, i u meču za titulu, obojica smo bili isprva malo stegnuti, a onda je u nastavku on prvi počeo da gubi snagu. Desilo se to i meni, ali sam je pronašao dovoljno da prebacim lopticu još jedan put, pa još jedan. Iskreno, meč je bio neizvesniji nego što to konačan rezultat pokazuje i, iskreno, veoma sam ponosan na titulu, posle onog što sam prošao ove nedelje - podestio je tako Nole na stomačni virus koji ga je veoma mučio.

Novak Đoković i Grigor Dimitrov neposredno posle finala mastersa u Parizu / Screenshot / TennisTV

A onda se posvetio Dimitrovu, koji je izgubio još jedno finale..

- Bio sam u tim situacijuama mnogo puta, gubio sam finala, a blagosloven sam što sam ih mnoge i dobio. Nadam se da će Grigor nastaviti sa odličnim igrača, igrao je sjajno ove nedelje, možda i najbolji tenis u životu i zaista, iskreno se nadam da će osvajati velike titule - poručio je Srbin Bugarinu, koji je po okonačnju meča otišao na klupu, prekrio se peškirom i zaplakao.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)