IDEALAN TERMIN! Evo kada Novak Đoković kreće u pohod na titulu u Parizu

Novosti online

31. 10. 2023. u 21:20

Novak Đoković je saznao kada igra svoj prvi meč u singl konkurenciji na ovogodišnjem pariskom mastersu.

ИДЕАЛАН ТЕРМИН! Ево када Новак Ђоковић креће у поход на титулу у Паризу

Tanjug/AP

Podsetimo, Nole je kao glavni favorit bio slobodan u prvom kolu, pa je tako u utorak najpe video da će za rivala imati Tomasa Martina Ečeverija, a onda su njih dvojica u večernjim satima saznali kada će na teren u sredu.

I, odlukom organizatora, oni će igrati kao treći u "Bersiju", gde program počinje u 11 časova po našem, srednjoevropskom vremenu, što znači da bi meč Đoković - Ečeveri trebalo da počne oko 15 sati.

Pre njih biće održana dva prava derbija, jer najpre igraju Grigor Dimitrov - Danil Medvedev, a potom Stefanos Cicipas - Feliks Ože Alijasim, pa je moguće da Novakov meč možda počne i nešto kasnije od očekivanog termina.

Inače, Srbin i pomenuti Argentinac su se na ovogodišnjem mastersu u Rimu sastali prvi put i Nole je trijumfovao sa 2:0 (7:6, 6:2).

Nole dvaput na terenu u sredu!

Podsetimo, Novak Đoković je ovog utorka odigrao prvi meč u Parizu i to u konkurenciji parova, a Nole i Miomir Kecmanović su ostvarili trijumf.

Njih dvojica bi u sredu kasno uveče trebalo ponovo na teren, i to nakon što Nole odmori od nastupa u singlu, pa da, oko 21 sat, sa Kecmanovićem krene "na" treće nosioce, Rohana Bopanu i Metjua Ebdena.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona