TAKO TO RADE ŠAMPIONI! Novak Đoković odgovorio Nadalu: Moje poštovanje prema Rafi i Rodžeru nadjačava negativno mišljenje o njima

Novosti online

10. 10. 2023. u 20:57

NOVAK Đoković je odgovorio na pitanje o tome što je Rafael Nadal nedavno istakao da bi Srbin bio frustriran da nije postao rekorerd po broju grend slem titula.

ТАКО ТО РАДЕ ШАМПИОНИ! Новак Ђоковић одговорио Надалу: Моје поштовање према Рафи и Роџеру надјачава негативно мишљење о њима

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

On je u intervjuu za "Sportal"  prokomentarisao izjavu velikog rivala.

- Nemam nameru ni u kom pogledu da razgovaram u negativnom kontekstu o Rafaelu Nadalu ili o Rodžeru Federeru, jer moje poštovanje nadjačava možda neka negativna mišljenja o njima - rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković i dodao:

- To je njegovo mišljenje, sa kojim, naravno, nisam saglasan. Imam svoje mišljenje, ali neću ga deliti jer ne želim da produbljujem tu temu. Za tim nema potrebe uopšte. Video sam da je to otišlo poprilično viralno, da su ljudi pričali o tome.

Potom je istakao da veoma ceni Španca sa kojim je odigrao 59 međusobnih duela (30:29 vodi Novak).

- Svako ima pravo na svoje mišljenje i kako on tumači nekog drugog u tom kontekstu. To je sve što mogu da kažem. Rafa je veliki šampion, izuzetno ga cenim i poštujem kao šampiona, kao mog najvećeg rivala, kao čoveka i tenisera koji je u velikoj meri učestvovao u oblikovanju moje igre i mojih rezultata koje sam postigao - poručio je Đoković.

Podsetimo, prvi reket sveta će do kraja sezone igrati na tri turnira - masters u Parizu (30. oktobar - 5. novembar), završni masters u Torinu (12-19. novembar) i Dejvis kup (21-26. novembar).

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)