ĐEREU ĆE OVE REČI MNOGO ZNAČITI: Đoković otkrio šta je rekao Laslu posle klasika na Ju-Es openu

Novosti online

02. 09. 2023. u 11:39

NOVAK Đoković uspeo je da se izvuče iz nezgodne situacije i pobedi Lasla Đerea sa 3:2. Drugi teniser sveta otkrio šta je rekao saigraču iz reprezentacije nakon okončanja meča.

ЂЕРЕУ ЋЕ ОВЕ РЕЧИ МНОГО ЗНАЧИТИ: Ђоковић открио шта је рекао Ласлу после класика на Ју-Ес опену

FOTO: Tanjug/AP

On se u 2.00 ujutru po lokalnom vremenu pojavio pred novinarima i imao je samo reči hvale za 38. igrača planete.

- Odigrao sam dva različita meča u jednom praktično, rezultat u trećem i četvrtom setu nije pravedan, mislim da je bio mnogo bliži. Nikada ga nisam video da ovako igra, izuzetno dobro je osećao loptu, bio je taktički dobro pripremljen. Odlično je otvorio meč, komfornije se osećao na početku. Iskreno, ja sam morao da igram na većem nivou u prva dva seta. Rekao sam mu na mreži da ovako nastavi, jer ako bude nastavio da igra ovako samo će napredovati na listi. Sjajan momak, jako radi i sada je pokazao da zaslužuje da bude bolje pozicioniran na ATP listi - rekao je Đoković i dodao:

- Možda kada sam osvojio treći set, rekao sam sebi da sam se mentalno vratio, da ga imam. Borio se, bio je miran, nije pokazivao puno emocija, ja sam podizao svoju igru i dobro sam servirao kada je trebalo. Pogotovo u petom gde je bio samo jedan brejk viška, a on imao brejk šansu da se vrati u meč.

Ovo je Novkau bio drugi put da je na betonu uspeo da okrene 0-2.

- Poruka koju šaljem ostalim igračima jeste da da još mogu da igram pet setova, da se vratim od 0-2 i da tako pošaljem snažnu poruku rivalu. Mada, iskreno, nisam želeo da budem u ovakvoj situaciji. Nadam se da ću se vratiti na pravi put u narednom meču - zaključio je Đoković.

Srpski as će u osmini finala igrati protiv hrvatskog tenisera Borne Goja.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)