AMERIKANAC NEMA NEDOUMICE: Za njega je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena!

Novosti online

31. 07. 2023. u 12:03

KO je najbolji teniser svih vremena? Ovo je jedno od najčešćih pitanja što se tenisa tiče. Svako ima svog favorita, pa tako i Amerikanac Kristofer Jubenks.

АМЕРИКАНАЦ НЕМА НЕДОУМИЦЕ: За њега је Новак Ђоковић најбољи тенисер свих времена!

FOTO: Tanjug/AP

Momak koji je ove godine igrao četvrtfinale Vimbldona nema nikakvu dilemu oko toga ko je GOAT? Po njemu to priznanje pripada Novaku Đokoviću.

- Da, to je moje lično mišljenje. Ipak, to je samo moje mišljenje. Smatram da je GOAT rasprava prilično subjektivnog karaktera, sve zavisi šta vam se dopada. Rodžer Federer je promenio pogled na teniske igrače što se tiče globalnog nivoa. On je globalna ikona. Ipak, u pogledu tenisera sa najviše titula, rekorda, nedelja na mestu broj 1, jednostavno, on (Novak) ima brojeve - rekao je Jubenks, prenosi "Sportskeeda".

Trenutno 29. igrač sveta smatra da najbolji teniser svih vremena treba da se ogleda isključivo po uspesima na terenu.

- Neki bi možda rekli da Federer više znači sportu i zaista neću da se raspravljam po tom pitanju ukoliko je to tvoj teniski GOAT. Moj GOAT je jednostavno kada si najbolji "ol araund" (raznovrstan) igrač. Kada možete tenisera da bacite na bilo koju podlogu protiv bilo kojeg protivnika - zaključio je Jubenks.

Podsetimo, Đokovića ćemo ponovo na terenu gledati na mastersu u Sinsinatiju koji je na programu od 13. do 20. avgusta. Nakon toga ga očekuje učešće na Ju-Es openu (28. avgust - 10. septembar), gde će pokušati da dođe do trećeg grend slema ove godine, a 24. ukupno.

BONUS VIDEO: DRAMA NA VIMBLDONU: Klimatski aktivisti dva puta prekidali meč

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)