"ĐOKOVIĆ NEĆE NIKADA BITI VOLJEN": Englezi, sram vas bilo! Udarci ispod pojasa za najboljeg tenisera svih vremena

Novosti online

06. 07. 2023. u 13:22

DVE stvari su sigurne. Novak Đoković je kralj tenisa, i druga, Englezima to baš smeta. Što je Nole motivisaniji na terenu, oni su zagriženiji u svojim kritikama i mržnji ka srpskom teniseru.

ЂОКОВИЋ НЕЋЕ НИКАДА БИТИ ВОЉЕН: Енглези, срам вас било! Ударци испод појаса за најбољег тенисера свих времена

FOTO: Tanjug/AP

Savladao je Novak Đoković Džordana Tompsona, uz koji zvižduk publike, ali to nije bilo dovoljno. Nakon što je na Srbina udario "Telegraf", stigli su niski udarci i "Gardijana".

Britanski list posvetio je tekst Novaku i njegovoj pobedi nad rivalom u drugoj rundi. Po naslovu se može zaključiti da je ka njemu upućena prozivka.

- Đoković je najbolji muški igrač, ali nikada neće biti najdraži na Vimbldonu - stoji u naslovu.

Pored analize Đokovićeve igre i njegovog sjajnog nastupa, kako je i istaknuto u samom tekstu, navodi se da publika nije i nikada neće biti skroz na njegovoj strani na Vimbldonu.

Autor je kroz rekapitulaciju Novakovog razvitka na samom turniru istakao da se on nalazi rame uz rame sa svim onim legendama koje se ciklično smenjuju na najbitnijem turniru sveta, ali isto tako da je on uvek u poziciji blagog autsajdera.

- Te 23 titule na grend slem turnirima izgledaju zapanjujuće, pogotovo kako se njegovi suparnici povlače i penzionišu. Da ne pominjemo i rerkordni broj nedelja na čelu ATP liste, status koji može da vrati nakon turnira. I sve to iz pozicije blagog autsajdera, nikada baš dragog, ne baš lošeg momka već malo manje preferiranog - stoji u tekstu uz opis vike jednog od navijača sa tribina koji je u momentu u drugom setu Tompsonu poručio da zaustavi Novaka.

Na kraju meča je upravo taj navijač čašćenjen ućutkivanjem.

Printskrin/TheGuardian

Sramotni tekst Gardijana o Novaku Đokoviću

Podsetimo, u Gardijanu je nakon osvojenog Rolan Garosa u autorskom tekstu istaknuto da Novaka ne treba zvati najboljim ikada uz seriju ne baš najboljih argumenata.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)